rólam

Tisztelt Érdeklődő,  Tisztelt Vásárló!

 

Mindenek előtt, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam:

 

Gyermekként, a szüleim által, a hagyományok -és a természet szeretetében és tiszteletében nőttem fel. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, azért is, mert még az üknagymamámat is ismerhettem, és sok időt tölthettem dédikémmel és nagyikámmal is, akik sok-sok dolgot maguk készítettek az otthonukban családjuk számára.

Ilyen volt a szappankészítés is, de maguk készítettek gyógyító kenőcsöket is, amit nem csak bőrük ápolására, de gyógyítására is  használtak.

Gyermekkori tapasztalásaimnak is köszönhető, hogy kozmetikus lettem.

Kozmetikusként rég óta dolgozom, vendégeimnek egyénre szabottan készítem arcuk kezeléséhez a masszázs-krémeket, az arcpakolásokat, egyéb finomságokat, ötvözöm a tradicionális és innovatív megoldásokat.

 Természetgyógyászatot, azon belül Fitoterápiát is tanultam, hogy az itt megszerzett tudást krémeim készítésénél felhasználhassam.

 Bükkszentkereszten élek a családommal, és itt van a hivatalos engydélyekkel rendelkező Házi -kozmetikumkészítő műhelyem is.

Mindannyian tudjuk, hogy bőrünk, testünk legelső védelmi vonala, amit ha ápolunk, meghálálja. Termékeimben ezért a természet csodás adományait használom oly’ módon és harmóniában, hogy mindenki megtalálhassa kedvencét, és termékeimmel szívesen ápolja bőrét.

Minden termékem csak természetes alapanyagokból készül, és nagyon sok szeretettel, mert minden percét élvezem annak a műveletnek, amikor a műhelyemben azok készítésén dolgozom.

 Már 6 éve készítek szappanokat, krémeket. Nagyon sokan ismerik termékeimet, kedvelik, szeretik, az ország több -és távoli régiójából is megkeresnek, ellátogatnak hozzám.Több termékem BÜKKI NEMZETI PARK Védjegy oltalmával rendelkezik. A web áruházam megjelenésével is szeretném kedves vevőimet szolgálni, termékeimet megismertetni, elérhetővé tenni, amelyek hagyományosan családi manufaktúrában készülnek, kis szériában “frissen”, nem nagyüzemi módon, de a megrendeléstől számított rövid időintervallumban.

Ezért is vagyok olykor elmaradva a közösségi oldalakon való naprakész kapcsolattartástól, amit kérem nézzetek el nekem, de igyekszem majd minden kérdésetekre válaszolni.

 Remélem, web áruházam kedves lesz nektek azért is, mert törekszem az egyszerű, a termékekhez mindenki számára érthető leírásokat készíteni .

 A természetes növényi vajak, olajok, zsírok, gyógynövényes kivonatok  mind-mind kiváló alapanyagok, és mint ilyenek, a bőrünkön át megteszik a dolgukat egészségünkért.

Nem csodát árulok  termékeimmel hanem hazai, természetes kozmetikumokat.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, vásárlót!

 

Kiss Ágnes

Termékfejlesztő Kozmetikus-Természetgyógyász

Bükkszentkereszt